JANIA KIARRA GRAFIAS

Nepremičnine so bile moja strast že od mladosti. Vedno sta me zanimali arhitektura in notranja oprema. Občudovala sem moderne stavbe in vse kar je povezano z nepremičninami. Prav tako me je zmeraj gnala želja po podjetništvu. In tako sem pri svojih 51 letih uresničila svoje sanje. Sem mama dvema že odraslima otrokoma, babica štirim čudovitim punčkam in podjetnica.

Zmeraj sem iskala nove izzive in pridobivala nova znanja ter izkušnje skozi celo življenje: v turizmu (oddaja nepremičnin v turistične namene, odprtje in zagon hostla v Ljubljani), delo pri znani slovenski nepremičninski agenciji, delo na oddelku za ravnanje z nepremičninami Mestne občine Ljubljana, prodaja kmetijskih zemljišč, računovodstvo, poslovodenje…

Moje izkušnje, empatija, pozitivna energija, vztrajnost, radovednost, raziskovalnost, znanje so skupek tega, kar me je izoblikovalo v svetovalko, ki neumorno išče rešitve, ki so sprejemljive za vse udeležence pri sklepanju posla. Znana sem tudi po svoji zagnanosti. Nikoli ne odneham, in vedno se maksimalno potrudim, kot da gre za mojo lastno nepremičnino. Moj pristop temelji na sodelovanju, povezovanju, osebnem pristopu in razumevanju.

V teh časih je zelo pomembno sodelovanje. Tako sodelujem z izbranimi, zaupanja vrednimi nepremičninskimi družbami po vsej državi, pa tudi na Hrvaškem.

Podatki o podjetju

Dolgi naziv: Jania Kiarra Grafias s.p.
Naslov: Ramovševa ulica 26, 1000 Ljubljana
Davčna številka:  53335864
Matična številka: 9251626000

Agenti

Jania Kiarra Grafias s.p.

Ramovševa ulica 26, 1000 Ljubljana
T +386 40 552 055
E info@grafias-nepremicnine.com